Jumaat, 2 Mei 2014

spiderman 2



 Salam semua..
korang kemana semalam...
dok rumah je kan...
sama la akk..melepak je kat rumah...
lepas subuh sambung tido..
bangun masak..makan..
sambung balik tido...
tu je..
tapi malam sebelum tu .. hari rabu malam tu akk dah berjimba2 dgn family akk
kami layan movie..
apa lagi spiderman 2..
memang superb...syok giler..
sapa yang belum tengok tu ..pegi...
akk anak beranak pegi kat Time Square je..dekat dengan rumah...
suruh anak akk beli tiket dulu..ingat nak tengok pukul 11 punya..
tapi dah penuh..ramai yang tengok midnight..yela sok kan cuti hari pekerja..
akk dapat lagi awal pukul 9.45 pm..tu pun anak akk kata dah tak banyak yang tinggal
dapat pun depan...
depan pun depan la nak oiii
ok la tu...
*
*
tapi sebelm tu akk nak makan dulu sebab akk lapo sesangat...
keluar lepas isyak..nak makan lagi...
pegi makan dulu..
dah pukul 9.30pm..makanan yang di order tak dapat lagi..
9.40pm baru nak makan...
makan pun mcm karton...nak cepat...
akhirnya kami berjaya jugak sampai ...
tu pun ngam-ngam oooo
sampai je movie dah mula..yela..iklan je dah setengah jam kan...
tapi bayang kan la..dengan perut kenyang nya..kami berlari2 nak kejar masa...
hahahaha memang karton kan...




 Max Dillon yang terasa hidupnya dipinggirkan dan kesunyian..

 menjadi sahabat kepada spiderman...dan dia sangat teruja...

malang tanpa di duga..sesuatu yang terjadi mengubah hidupnya...

Harry Osborn..sahabat baik kepada peter..
apakah persahabatan akan terus berkekalan...
harapan akk agar mereka terus bersahabat...


 Gwen Stacy..sedih sangat saat mereka berpisah...Gwen nak melanjutkan pelajaran nya di Oxfort U



 Saat romantik bila Peter setuju mengikut Gwen ke England..

 Cemas..apakah yang terjadi pada Gwen akhirnya..
Dapat kah Peter mengikut dia ke England..

 Itu je yang dapat akk kongsi ..
nak tau selanjutnya..
pergi jangan tak pergi...
ok...
bye...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan